«Камуродзан» - Киевский филиал Будзинкан нинпо Украины, досі існує??? |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
«Камуродзан» - Киевский филиал Будзинкан нинпо Украины, досі існує??? |
![]()
|
|
![]() участник сайта Группа: Members Сообщений: 18 Регистрация: 22.6.2009 Из: Київ Пользователь №: 16818 ![]() |
«Камуродзан»... в старому повідомленні що якось випадково зустрів в сітці сказано, що в районі «Караваєвих дач» є філіал(повідомлення досить давнє)...
А чи існує філіал досі(яка його адреса=)? -------------------- Вставая на Путь Войны, помолись за врага своего, ибо он еще не знает, что уже мертв...
|
|
|
![]()
|
|
участник сайта Группа: Members Сообщений: 26 Регистрация: 18.11.2005 Из: Киев Пользователь №: 144 ![]() |
Авжеж Камуродзан досі існує, але тепер тренування відбуваються на Лівому березі, а влітку – Гідропарк. А що вас саме цікавить?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() участник сайта Группа: Members Сообщений: 18 Регистрация: 22.6.2009 Из: Київ Пользователь №: 16818 ![]() |
Авжеж Камуродзан досі існує, але тепер тренування відбуваються на Лівому березі, а влітку – Гідропарк. А що вас саме цікавить? =)Бажаю знайти до-дзьо поблизу\неподалік нау(авіаційного) або хоча б до-дзьо з помірною абонплатою=)... -------------------- Вставая на Путь Войны, помолись за врага своего, ибо он еще не знает, что уже мертв...
|
|
|
![]()
|
|
![]() участник сайта Группа: Administrators Сообщений: 521 Регистрация: 10.10.2006 Из: Харьков Пользователь №: 708 ![]() |
=)Бажаю знайти до-дзьо поблизу\неподалік нау(авіаційного) або хоча б до-дзьо з помірною абонплатою=)... Цiкаво, а яка, на вашу думку, абонплата - "помiрна" сьогоднi? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() участник сайта Группа: Instruktors Сообщений: 96 Регистрация: 17.11.2006 Из: стольный град КИЕВ Пользователь №: 870 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Цiкаво, а яка, на вашу думку, абонплата - "помiрна" сьогоднi? =)200-300 грн + урахування найменшої кількості пересадок на шляху до до-дзьо(бо студенти бідний народ=)... -------------------- Вставая на Путь Войны, помолись за врага своего, ибо он еще не знает, что уже мертв...
|
|
|
![]()
|
|
![]() участник сайта Группа: Administrators Сообщений: 521 Регистрация: 10.10.2006 Из: Харьков Пользователь №: 708 ![]() |
=)200-300 грн + урахування найменшої кількості пересадок на шляху до до-дзьо(бо студенти бідний народ=)... Так це стандартна абонплата в групах - дорожче 300 гр. поки я не знаю. А от по пересадках пiдказати я Вам не зможу, дзвонiть i запитуйте у iнструкора особисто: бо я не знаю, звiдки Ви будете. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 6.12.2019, 3:25 |